Tijd om op ontdekkingsreis te gaan

Binnen IT Captains kennen we een uniek dienstverband waarbij je zelf mag kiezen uit verschillende verloningsstructuren in de vorm van pakketten. Dit concept noemen wij Jouw Ontdekkingsreis.

Hierdoor deel jij mee in het succes en de winst van IT Captains, natuurlijk met alle voordelen van een vaste werkgever!

Wil jij weten wat onze ontdekkingsreis voor jou betekent? Lees dan verder en bereken eenvoudig zelf wat dit voor jou betekent!

Welk pakket je ook kiest, in alle gevallen ben je bij ons in dienst en streven wij naar goed werkgeverschap gericht op het welzijn en ontwikkeling van onze medewerkers.

In alle varianten ontvang je een vast maandsalaris en vaste secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto van de zaak, laptop, vakantiegeld, etc. Gecombineerd met een bonus voor ieder uur waarin je facturabel bent. Daarnaast ontvang je een Mobiliteitsbudget indien je geen auto van de zaak kiest, een jaarlijks Opleidingsbudget en meerdere Tech- en SocialEvents per jaar.

Het interessante van deze opzet is, dat je zelf de hoogte van je totale inkomen bepaalt. Ben je avontuurlijk ingesteld, vertrouw je op jouw eigen gedrevenheid en ben je sterk in je vak waardoor opdrachtgevers jou graag aan boord halen, dan past het pakket De Avonturier goed bij jou. In dat geval verdien je het hoogste inkomen en is de kans klein dat je geen opdracht hebt.

Ben je minder avontuurlijk ingesteld en ga je liever voor zekerheid, kies dan voor De Verkenner of De Pionier. Ten opzichte van De Avonturier, ontvang je bij deze pakketten een hoger vast maandsalaris, maar een lagere bonus per gewerkt facturabel uur. Je draagt bij deze pakketten minder risico, maar je mag door de lagere bonus ook een minder hoog jaarinkomen verwachten.

 

 

Ga je mee op
ontdekkingsreis?

Wil jij weten wat onze ontdekkingsreis voor jou betekent?

Bereken het eenvoudig in enkele seconden!

Bereken jouw bonus

Hoe avontuurlijk ben jij?

Om een berekening te maken en je de resultaten toe te sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig

Hidden

Onze collega’s
zijn aan het rekenen

Nog even geduld…

Tijd voor een kop koffie?

Wil jij meer weten over het werken bij IT Captains of meer informatie over onze verloningstructuren?
Wij staan voor je klaar!

IT Captains

Iris Wagenvoord

Recruiter & Learning Specialist
E. iwagenvoord@it-captains.nl
T. 06 34 505 858

IT Captains

Esmee Buitenhuis

Corporate Recruiter
E. ebuitenhuis@it-captains.nl
T. 088 2400 126