Maak kennis met…

Lucas. Onze nieuwe accountmanager en vrolijke en gedreven toevoeging aan ons team. Benieuwd wat Lucas jou kan brengen? Lees dan rustig verder.

IT is me

Ik ben Lucas, 25 jaar oud en woonachtig in Meppel. In mijn vrije tijd vind je mij regelmatig op het voetbalveld van de vereniging VVZ en ben groot fan van PSV. Naast een actieve rol bij de voetbal o.a. als leider van het team vult hij zijn dagen met leuke dingen doen met zijn vriendin en vrienden.

Na ervaring te hebben opgedaan bij Olympia in een 360-graden rol werd duidelijk dat de rol van Accountmanager mij het meest trekt. Ik ben dan ook erg blij dat ik in deze rol vandaag ben gestart bij IT Captains.

Love IT

Vanaf het eerste moment werd duidelijk dat IT Captains de ontwikkeling en groei van medewerkers erg belangrijk vindt en hier dus ook alle ruimte en mogelijkheden voor biedt. Ondanks meerdere gesprekken bij verschillende organisaties, gaf dit toch wel echt de doorslag. Naast een goede klik met Mark tijdens de gesprekken, voelde dit als een kans om zowel professioneel als persoonlijk mooie stappen te maken.

Make IT smile

De grootste glimlach krijg ik toch wel van de perfecte match. Deze werkt twee kanten op, een tevreden opdrachtgever en een gelukkige medewerker. Het mooie is dat dit werk écht om mensen gaat. Als je hier verwachtingen kunt overtreffen, geeft dat een waanzinnig goed gevoel.

 

“Het mooie is dat dit werk écht om mensen gaat.”

Make IT matter?

Als Accountmanager bij IT Captains word ik medeverantwoordelijk voor het relatiebeheer met samenwerkingspartners en onze eigen medewerkers. Een perfecte rol om de organisatie en de sector te leren kennen. Vanuit deze rol wil ik graag doorgroeien naar de functie van Accountmanager New Business.

Imagine IT your perfect day off

Mijn perfecte niet-werkdag is een mix van verschillende dingen die ik graag doe. Nadat ik wat heb uitgeslapen begint de dag direct lekker actief. Een lekkere wandeling door het bos met mijn vriendin om vervolgens een kop koffie op een terrasje te pakken. Daarna nog even thuis relaxen met een wedstrijdje FIFA om s ’avonds de dag af te sluiten met een potje squashen met vrienden. Een mooi vol programma, maar zo goed als perfect in mijn ogen.

Play IT your guilty pleasure song

Cotton Eye Joe

 

Krijg jij ook een glimlach van het verhaal van Lucas en wil je meer weten over de mogelijkheden om een IT Captain te worden? Bekijk dan onze vacatures.