Maak kennis met…

Vincent, hij is accountmanager bij IT Captains en een van de gezichten voor onze opdrachtgevers.

Een gedreven IT Captain die iedere dag een stapje extra zet voor onze opdrachtgevers en collega’s. Ben jij nieuwsgierig waarom Vincent zich een IT Captain voelt? Lees dan het korte interview hieronder.

IT is me

Vincent, 37 jaar oud. Ik ben getrouwd en vader van 2 jongens. Sinds 2020 werkzaam als Accountmanager bij IT Captains. Naast mijn werk volg ik via IT Captains nog een NIMA B opleiding.

Love IT

Wat IT Captains voor mij de ideale werkgever maakt is de combinatie van de vrijheid die ik krijg, een gezellig team en gedrevenheid om iedere dag het maximale uit mezelf en mijn werk te halen. Dit gaat niet alleen om resultaten, maar zeker ook over persoonlijke ontwikkeling. Zo heb ik de mogelijkheid gekregen om de opleiding NIMA B te starten. Het samenwerken met een gezellig en kundig team aan collega’s maakt de werkdag compleet. We genieten iedere dag van een compleet verzorgde en uitgebreide lunch op kantoor een moment met collega’s samen waarbij we kunnen sparren, praten over onze uiteenlopende hobby’s en niet op de minste plek ruimte is voor humor.

Make IT smile

Als matchmaker krijg ik een glimlach als ik de perfecte kandidaat voor mijn opdrachtgever weet te vinden. De uitdaging zit hier in de persoonlijke groei ambitie van onze collega’s matchen met de behoefte van de klant. Dit is dus niet het bekende schuiven van Cv’s. Het gaat om volledig begrijpen wat mijn opdrachtgever zoekt en hier een gemotiveerde (de perfecte) kandidaat tegenover zetten. Ik ga altijd voor een duurzame relatie met de kandidaat en opdrachtgever en mijn manier van werken maakt dat mogelijk.

“Het gaat om volledig begrijpen wat mijn opdrachtgever zoekt en hier een gemotiveerde (de perfecte) kandidaat tegenover zetten. “

Make IT matter?

Wat mij drijft in mijn werk is de constante verandering in vraag en uitdagingen. Aan de ene kant vanuit mijn opdrachtgever, aan de andere kant de ambitie van de kandidaat. Op deze manier kan ik het verschil maken. Samengroeien en samen werken aan de oplossing. De samenwerking met een nieuwe opdrachtgever is het begin van een relatie, waarbij ik namens IT Captains laat zien dat onze persoonlijke en transparante manier van communiceren dé perfecte basis is. Het is dan ook een compliment als een opdrachtgever een nieuwe aanvraag vol vertrouwen bij mij neerlegt, omdat zij voelen dat wij dé partner zijn om hun uitdagingen aan te pakken.

Imagine IT your perfect day off

Mijn perfecte vrije dag is een combinatie van deze dingen in willekeurige volgorde. Al begin ik die dag wel graag met een uitgebreid ontbijt:

  • Uitgebreid ontbijten…
  • Leuke dingen doen met gezin…
  • Zwembad
  • Uiteten
  • Netflix

Play IT your guilty pleasure song

Ik ga altijd wel lekker op Lambada van Kaoma 😉

 

Krijg jij ook een glimlach van het verhaal van Vincent en wil je meer weten over de mogelijkheden om accountmanager te worden bij IT Captains? Of ben je nieuwsgierig wat Vincent voor jou kan betekenen? Bekijk dan onze vacatures of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek met Vincent.