Maak kennis met…

Esmeé, zij is recruiter bij IT Captains en hét gezicht voor onze nieuwe collega’s. Met veel enthousiasme zoekt zij naar de juiste nieuwe Captains, niet alleen voor ons, maar ook voor onze opdrachtgevers. Ben jij benieuwd wat Esmeé drijft? Lees dan het korte interview hieronder.

IT is me

Ik ben Esmeé, 24 jaar oud. Sinds vorig jaar werkzaam als recruiter bij IT Captains en ondertussen bezig met de afronding van mijn master HRM. Dit geeft me binnen IT Captains de mooie kans om praktijkervaring op te doen in combinatie met persoonlijke groei.

Love IT

Vanaf het eerste gesprek was er een klik! De cultuur en gedrevenheid van de organisatie maakten dat ik me er direct thuis voelde en wist dat dit mijn plek was. Zeker gezien ik de ruimte krijg om mijn theoretische kennis te combineren met praktijkervaring. Een meer dan goede match is inmiddels gebleken.

Make IT smile

Ik word erg blij als ik zie dat mijn gesprek met een kandidaat dezelfde klik geeft als die ik heb gevoeld. Dit brengt niet alleen bij mij een glimlach, maar juist bij de kandidaten als ze de perfecte match zien en voelen. En dat is pas het begin. Die glimlach wordt alleen maar groter als ik collega’s kan helpen groeien en zie dat we ze uitdagende projecten kunnen bieden.

 

“Ik krijg een glimlach als ik onze Captains kan helpen groeien.”

Make IT matter?

Wat mij drijft in mijn werk is de uitdaging. De uitdaging om de perfecte kandidaat te vinden die niet alleen past in de cultuur van onze organisatie, maar ook in passie om te willen groeien en het maximale uit de opdrachten wil halen. Het persoonlijk contact vind ik heerlijk, deze gesprekken geven energie en helpen ontzettend in het IT Captains team gevoel.

Imagine IT your perfect day off

Oei dat is een lastige vraag. Als ik mocht kiezen dan zou dat een combinatie zijn van uitslapen tot een uurtje of 9, vervolgens ontbijten en klaarstomen voor een korfbalwedstrijd, om na de wedstrijd lekker sushi te gaan eten en tot slot lekker op de bank te ploffen met een goede Netflix serie.

Play IT your guilty pleasure song

Wanneer ik alleen in de auto zit vind ik het heerlijk om heel hard mee te zingen met Noodgeval van Goldband, maar ik zal vast niet de enige zijn ;p.

 

Krijg jij ook een glimlach van het verhaal van Esmeé en wil je meer weten over de mogelijkheden om recruiter te worden bij IT Captains? Of ben je nieuwsgierig wat Esmeé voor jou kan betekenen als IT Professional? Bekijk dan onze vacatures of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek met Esmeé.