Gaan voor het beste. The perfect match, dat is de uitdaging. Een match tussen onze IT-professionals en opdrachtgevers die op zoek zijn naar topspelers voor een tijdelijke invulling van hun IT projecten. We kennen de expertise en ambities van beide. Graag brengen wij jullie samen! Heb je een uitdagende opdracht, waarvoor je tijdelijk capaciteit zoekt? Dien dan een aanvraag in, waarna wij ook jouw project voorzien van topspelers.

Aanvraag indienen

How we work

Zo pakken wij de zaken aan

Van begin tot eind begeleiden wij het inzetproces en starten wij met het inventariseren van jullie wensen en verwachtingen. Vervolgens gaan wij hiermee aan de slag, waarna wij jullie potentiële teamleden presenteren.

 

Na een intakegesprek met de geselecteerde kandidaat, beoordelen jullie beiden de persoonlijke en inhoudelijke klik. Nadat zowel jullie, als de kandidaat, concluderen met elkaar te willen samenwerken, verzorgen wij de contractuele afhandeling en begeleiden wij het inzetproces. Begeleiding voorafgaand aan de inzetstart, tijdens de inzet en tot aan de inzetafronding.

 

Wil je meer weten over de wijze waarop wij de zaken aanpakken, neem dan gerust contact op met onze inzetspecialisten.

1
Inventariseren van de opdracht
2
Selecteren van the perfect match
3
Voorstellen aan elkaar
4
Lets go! Samen aan de slag

Tijd voor een kop koffie?

Heb je een uitdagende opdracht, waarvoor je tijdelijk capaciteit zoekt? Neem gerust contact op.

IT Captains

Vincent Dekker

Accountmanager
E. vdekker@it-captains.nl
T. 06 232 29 302

IT Captains

Tom Huisman

Accountmanager
E. thuisman@it-captains.nl
T. 06 340 04 506

 

Make IT happen

Excelleren met
onze IT specialisten

Continu blijven verbeteren. Wij denken op strategisch niveau mee met onze opdrachtgevers. Proactief. Daarmee hebben we impact. Direct en blijvend.

Wij zetten onze Developers graag voor jullie in op de volgende gebieden:

Front-end

Front-end Developers zijn verantwoordelijk voor de technische kant van de ‘voorkant’. Dat wat zichtbaar is. De Front-end Developer is de schakel tussen design en programmatuur.

Back-end

Back-end developers zijn verantwoordelijk voor dat deel van een programma, applicatie of website die de gebruiker niet ziet, de ‘achterkant’. De processen in de Back-end resulteren o.a. in data die via de Front-end aan de gebruiker wordt gepresenteerd.

Fullstack

Wij zijn allrounders. Wij houden ons bezig met het complete plaatje, zowel frond-end, als back-end.  Ontwerpen, ontwikkelen, uitrollen, implementeren en onderhouden; onze Fullstack Developers kunnen het allemaal.

DevOps

DevOps is een werkmethodiek met het doel softwareontwikkeling (Dev) en softwareoperaties (Ops) samen te brengen om o.a. de ontwikkelingstijd te verkorten en een oplevering te realiseren met een hogere betrouwbaarheid.

 

Het kenmerkende aan deze werkmethodiek is het automatiseren en monitoren van alle onderdelen benodigd voor het ontwikkelen van software inclusief taken als het testen & het uitrollen van de software en het beheren van de infrastructuur waarop dit plaatsvindt.