Make IT happen

Excelleren met
onze IT specialisten

Continu blijven verbeteren. Wij denken op strategisch niveau mee met onze opdrachtgevers. Proactief. Daarmee hebben we impact. Direct en blijvend.

Wij zetten onze Developers graag voor jullie in op de volgende gebieden:

Front-end

Front-end Developers zijn verantwoordelijk voor de technische kant van de ‘voorkant’. Dat wat zichtbaar is. De Front-end Developer is de schakel tussen design en programmatuur.

Back-end

Back-end developers zijn verantwoordelijk voor dat deel van een programma, applicatie of website die de gebruiker niet ziet, de ‘achterkant’. De processen in de Back-end resulteren o.a. in data die via de Front-end aan de gebruiker wordt gepresenteerd.

Fullstack

Wij zijn allrounders. Wij houden ons bezig met het complete plaatje, zowel frond-end, als back-end.  Ontwerpen, ontwikkelen, uitrollen, implementeren en onderhouden; onze Fullstack Developers kunnen het allemaal.

DevOps

DevOps is een werkmethodiek met het doel softwareontwikkeling (Dev) en softwareoperaties (Ops) samen te brengen om o.a. de ontwikkelingstijd te verkorten en een oplevering te realiseren met een hogere betrouwbaarheid.

 

Het kenmerkende aan deze werkmethodiek is het automatiseren en monitoren van alle onderdelen benodigd voor het ontwikkelen van software inclusief taken als het testen & het uitrollen van de software en het beheren van de infrastructuur waarop dit plaatsvindt.

Heb je een uitdagende opdracht of wil je meer weten? Neem contact met ons op.