• Jasper Guichelaar
  • Functie: Software Developer
  • Branche: Dierhouderij

De opdrachtgever zocht versterking in hun ontwikkelteam. En daarin is Jasper een waardevolle aanvulling gebleken, vanwege zijn brede kennis van C# en JavaScript.

Over de opdrachtgever:

De opdrachtgever is een kennisorganisatie dat zich focust op software- en web ontwikkeling. Deze kennis wordt vooral toegepast binnen de dierhouderij, veterinaire- en energiesector.

Het project:

Jasper is aan de slag gegaan voor meerdere klanten, met diverse klantvragen. Hieronder een korte beschrijving van twee van deze projecten waar hij afwisselend aan heeft gewerkt.

Service applicatie:

Jasper heeft een serviceapplicatie ontwikkelt die bestaande databases met vervuilde data migreert naar nieuwe omgevingen, waarbij deze met schone data worden opgeleverd. Tijdens deze migratie wordt de data automatisch gezuiverd, zodat vervolgens gewerkt kan worden met een up-to-date database.

Daarnaast heeft Jasper API’s ontwikkelt voor de communicatie tussen verschillende systemen.

Nieuwe webapplicatie dierenartsen:

Binnen dit project wordt een bestaande .NET applicatie vervangen door een compleet nieuwe applicatie in .NET 5. Als fullstack developer ontwikkelt Jasper diverse functionaliteiten en frond-end componenten, door middel van Angular. Hierdoor kunnen gebruikers binnen een nieuwe omgeving veel effectiever werken.

Gebruikte technieken bij dit project:

C#

.NET 5

SQL

TypeScript

Angular 12

CI/CD

SOA

Selenium

Postman

Azure DevOps

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.