Vanaf het eerste moment dat je Michel spreekt, zie je de gedrevenheid in zijn ogen! Een heerlijke atypische Front End Developer die door zijn creatieve achtergrond en ervaring een waardevolle toevoeging is voor iéder team. Michel heeft een brede achtergrond waaronder de Fullstack ontwikkeling van een succesvol fashion webplatform waarvan hij naast de Backend ook de gehele Frontend volledig zelfstandig heeft gebouwd.

Zijn gedrevenheid zie je niet alleen in zijn ogen, maar is ook zichtbaar in de manier waarop hij zijn skill set niet alleen op peil houdt, maar ook verbetert doormiddel van opleidingen en trainingen. Met ongekende snelheid heeft hij afgelopen jaren verschillende opleidingen en trainingen afgerond. Variërend van JavaScript Framework trainingen tot Azure & Scrum Master opleidingen. Zo heeft hij naast het Angular- en Vue Certificaat onlangs ook zijn PSM II Certificaat in ontvangst genomen.

“Frond End Development brengt vorm & functie in de meest pure vorm samen”

De keuze voor Front End Development is niet uit de lucht komen vallen. In deze rol komen vorm en functie namelijk in de meest pure vorm bij elkaar. Technologie gecombineerd met UI/UX geven Michel een grote glimlach, doordat zijn persoonlijke kwaliteiten hierbij goed van pas komen. Zoals creativiteit, snelheid, groot aanpassingsvermogen en oog voor detail.

Michel is als Front End Developer dan wel een junior. Maar zijn zelfstandige werkhouding, leidinggevende- & coördinerende ervaring gecombineerd met een open-sociale karakter geven hem meer dan voldoende bagage om zijn rol perfect te vervullen in een team.

Ben je op zoek naar een Frontender die requirementst weet te doorgronden en de daadwerkelijke bedoeling erachter weet te achterhalen? Dan is Michel dé persoon die je zoekt!

Wil je meer weten of benieuwd wat Michel voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. Natuurlijk met een kop goede koffie.