Wat leuk dat je alvast de moeite neemt om onze website te bekijken.

Op deze pagina neem ik je kort mee waarom je bij ons aan boord moet komen. Heb je straks vragen of wil je meer weten? De koffie staat klaar.

 

Esmeé Buitenhuis. Recruiter bij IT Captains.

 

T. 088 2400 126 | E. ebuitenhuis@it-captains.nl

Hoe is dat

Binnen IT Captains hanteren we de persoonlijke benadering waarin jíj de Kapitein bent van jouw eigen loopbaan. Je bent zelf betrokken in de keuze van de projecten waaraan je gaat werken. Onder meer op basis van gewenste technieken, rollen en domeinen, maar vooral ook gericht op het bereiken van jouw ambities! Daarbij geef je zelf aan met welke persoonlijke omstandigheden wij binnen de projectenselectie rekening houden.

 

Door zélf het roer in handen te nemen, geef je óók zelf richting aan jouw carrière pad. Daarbij staan wij als IT Captains naast jou om je te begeleiden in jouw keuzes. Naast de uit te voeren opdrachten voorzien wij jou van de juiste kennis om onze gezamenlijke ambitie voor jouw persoon te behalen.

 

In onze ogen zorgen de meest uitdagende projecten voor een sterke persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bereiken we deze ontwikkeling door regelmatig coaching en performance gesprekken met je te voeren, waarin jouw carrière en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.

Ben je klaar voor…

Jouw route naar succes

Het begint altijd met de eerste stap, hoe spannend die soms ook voelt. Gelukkig beginnen we rustig en is het vooral belangrijk dat we ontspannen kennismaken om te zien of de klik er is.

3
We gaan samen kijken naar je technisch profiel
4
Welkom aan boord! Je kiest nu zelf je opdracht & opleidingstraject

Het antwoord op

IT Captains is ontstaan uit het softwarehuis dat inmiddels 20 jaren geleden is opgericht. We werken met een leuk team van professionals. Werkplezier staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn er van overtuigd dat groei, uitdaging en autonomie bijdragen aan werkplezier. Je moet jezelf kunnen zijn en kunnen terugvallen op een team van kundige, professionele collega’s. Het gezamenlijke doel is om het beste uit jezelf te halen.

Zo kunnen we nog veel meer redenen noemen om voor IT Captains als jouw werkgever te kiezen. Bekijk een paar van deze redenen. Of bekijk de voor jou interessante vacatures hieronder.

Is het zover…

Tijd voor een kop koffie?

Hopelijk ben je net zo enthousiast geworden over werken bij IT Captains als ik over jouw profiel.

Daarom de vraag of je binnenkort tijd hebt voor een persoonlijk of telefonisch gesprek om te zien wat we voor elkaar kunnen doen?

Hopelijk hoor ik snel van je.

 

Esmeé Buitenhuis. Recruiter bij IT Captains.

 

T. 088 2400 126 | E. ebuitenhuis@it-captains.nl