Maak kennis met…

Bas, één van onze .NET developers met de ambitie om uit te groeien tot Solution Architect. Dit doet hij niet alleen door verschillende domeinen te ontdekken, maar ook door te blijven ontwikkelen. Lees hieronder hoe Bas dit doet.

IT is me

Ik ben Bas van Uggelen, 27 jaar oud en kom uit Hoorn. Iets meer dan anderhalf jaar geleden ben ik begonnen bij IT Captains. Ik wilde graag van meerdere werk domeinen kennis opdoen. Binnen IT Captains heb ik de kans gekregen om dit te doen, waarbij duidelijk rekening wordt gehouden met mijn wensen en groei ambities. Ik werk op dit moment als .NET developer bij IT-captains en wil mij hier verder ontwikkelen tot Solution Architect.

Certify IT

Jezelf continu blijven ontwikkelen is niet alleen belangrijk voor mezelf, maar wordt ook gestimuleerd door IT Captains waar ik de mogelijkheid krijg om steeds weer een stap te kunnen maken. Recent heb ik dan ook de certificering voor zowel AZ-900 als een certificaat van voltooiing van Angular.

Make IT happen

Het eerste certificaat heeft vooral mijn Azure kennis vergroot, zodat ik meer weet wat er mogelijk is binnen Azure. Hiermee kan ik vervolgens beter mijn klanten helpen met bepaalde vraagstukken. Bijvoorbeeld welke Azure services een bepaalde architectuur opzet kan invullen. Het Angular certificaat heeft me vooral versterkt in mijn front-end technieken. Ik ben zelf meer back-end georiënteerd, maar ik vind het ook belangrijk om mee te kunnen helpen in de front-end en te weten wat hier mogelijk is.

 

“Door op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en te blijven leren kan ik mijn opdrachtgevers bedienen met de beste oplossing.”

Make it matter

Voor mij is het zeer belangrijk om door te leren. Technologie staat niet stil en voor allerlei soorten problemen worden nog steeds nieuwe of betere services op de markt gebracht. Door op de hoogte te blijven van deze ontwikkelingen en er over te leren zorg ik ervoor dat ik mijn opdrachtgevers kan bedienen met de beste opties die op dat moment op de markt aangeboden worden.

 

Play IT your guilty pleasure song

Mijn ex-vriendin is Grieks, hierdoor heb ik zelf wat kennis van de Griekse taal en dus muziek. Het Guilty pleasure liedje komt dus ook uit die regio. Het liedje is genaamd Χορεύω – Μιχάλης Χατζηγιάννης. Je spreekt het uit als Chorevo wat dansen betekent.