Maak kennis met…

Linde, zij is vanaf februari bij ons begonnen aan haar afstudeeronderzoek voor de opleiding HRM. Ben je benieuwd wat Linde gaat onderzoeken en wat dit voor IT Captains betekent? Lees dan haar interview hieronder.

IT is me

Ik ben Linde Hagedoorn, 24 jaar en woon in Meppel. Een mooie afstand tot Staphorst waar het kantoor van IT Captains is gevestigd. Momenteel ben ik vierdejaars HRM-student aan hogeschool Windesheim en bezig met de afronding van mijn studie. Dit mag ik gaan doen bij IT Captains! In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de sportschool en kook ik graag.

Love IT

Via LinkedIn ben ik in contact gekomen met Esmeé Buitenhuis, waarna ik in gesprek kwam met Jolanda de Haan (Head of People). Tijdens ieder contact was er direct een goede klik! Dit is soms lastig te verwoorden, maar vanaf moment één voelde het goed. Ook de informele en gezellige sfeer op kantoor versterkte dit gevoel. De opdracht die IT Captains had sloot perfect aan bij wat ik zocht, waarbij er nog ruimte was voor eigen ideeën om zo de opdracht verder vorm te geven. Kortom een mooie uitdaging waar ik veel hoop te leren en een mooie toevoeging kan zijn op het gebied van employer branding.

Make IT smile

Iets toevoegen voor de organisatie of collega’s is toch wel hetgeen waar ik een glimlach van krijg. Of dit nu zit in een onderzoek of collega’s vanuit HR helpen met vragen of wensen die ze hebben. Na een productieve werkdag waar ik, hoe groot of klein, het verschil heb kunnen maken stap ik met een glimlach in de auto naar huis.

 

“Hét verschil kunnen maken voor de organisatie en collega’s tovert een glimlach op mijn gezicht. “

Make IT matter?

Afgelopen februari ben ik begonnen met mijn afstudeeronderzoek bij IT Captains gericht op employer branding. Hiervoor ga ik onderzoeken wat IT Captains goed doet op het gebied van arbeidsvoorwaarden en wat beter kan, om dit vervolgens door te voeren in de employer branding. Zo kunnen we nog beter duidelijk maken wat IT Captains nieuwe collega’s te bieden heeft en waarom dit dé plek is waar je wilt werken. Naast mijn afstudeeronderzoek werk ik mee op de HR-afdeling waar ik steeds meer werkzaamheden voor mij rekening mag nemen.

Imagine IT your perfect day off

Mijn perfecte vrije dag begint met uitslapen, een goede kop koffie en een uitputtende training in de sportschool! Verder gewoon een rustige dag zonder verplichtingen en ‘s avonds gezellig uiteten.

Play IT your guilty pleasure song

The Ketchup Song blijft toch wel een favorietje 😉

 

Krijg jij ook een glimlach van het verhaal van Linde en wil je meer weten over de mogelijkheden om een IT Captain te worden? Bekijk dan onze vacatures.