Maak kennis met…

Umit. Accountmanager New Business en ambitieuze en gepassioneerde toevoeging aan ons team. Benieuwd wat katten, teamwork en ruimte om te groeien voor Umit betekenen? Lees dan rustig verder.

IT is me

Ik ben Umit Ugan, een 32-jarige energieke en gepassioneerde tech-liefhebber. Als fervent IT-enthousiast breng ik graag mijn vrije tijd door met het bouwen van gepersonaliseerde computers. Waar ik verder energie van krijg is honkbal, waar ik als 3e honkman mijn team ondersteun. Op 19/02/2019 ben ik in het huwelijksbootje gestapt met mijn wederhelft Sevilay. We zijn beide dierenliefhebbers en hebben een kat genaamd Shiba. Mijn vrouw zou met mij de discussie aangaan of het haar kat of haar kind is, ik laat het in het midden.

Love IT

IT Captains is de plek bij uitstek als je op zoek bent naar een organisatie die de beloften aan haar medewerkers waarmaakt. Hier, bij IT Captains, voel je dat medewerkers echt belangrijk zijn. Ze beloofden mij ruimte – ruimte om te groeien, te leren, en te experimenteren – en deze belofte zijn ze tot nu toe nagekomen.

Elke dag voel ik de vrijheid en ondersteuning om mezelf te ontplooien, om nieuwe ideeën aan te dragen, om mijn potentieel ten volle te benutten. Dit gevoel wordt gedeeld door iedereen die hier werkt. We zijn niet zomaar een team, we zijn een hechte gemeenschap waar ieders bijdrage wordt gewaardeerd en ieders stem wordt gehoord.

Make IT smile

Katten krijg ik een glimlach van. Ze zijn gigantisch onvoorspelbaar, ze doen de belachelijkste dingen en ze blijven me verbazen. Ook word ik heel blij van kleine details in het leven zoals iemand die een senior helpt met het tillen van de boodschappen. Sommige dingen zijn zeer vanzelfsprekend maar ik word er blij van op het moment dat het gebeurt.

 

“Elke dag voel ik de vrijheid en ondersteuning om mezelf te ontplooien, om nieuwe ideeën aan te dragen, om mijn potentieel ten volle te benutten.”

Make IT matter?

Verbinden is het juiste woord voor wat ik doe bij IT Captains. Ik wil een schakel zijn tussen IT-talenten en opdrachtgevers. In essentie ben je als Accountmanager New Business bezig bedrijven te ontzorgen met interim medewerkers, zodat ze op hun corebusiness kunnen focussen en een hoop extra kennis binnen hun team krijgen door de professionals die wij ze aandragen. Onderdeel vormen van een team is voor mij niet alleen belangrijk op een honkbalveld, ook bij IT Captains zal dit een onmisbaar aspect zijn waar ik van mag genieten. Mijn motto: “there is no I in team, but there is a U in Umit”, U staat voorop.

Imagine IT your perfect day off

Geen wekker om wakker te worden. Samen uitgebreid ontbijten, in de middag samen naar vrienden / familie gaan. In de avond lekker uit eten en vervolgens op de bank ploffen om lekker te genieten van snacks en een goede film / serie.

Play IT your guilty pleasure song

The Sound of Silence (Disturbed variant). De versie van Simon and Garfunkel is een echte classic, maar Disturbed heeft dit naar mijn idee geweldig vertolkt.

 

Krijg jij ook een glimlach van het verhaal van Umit en wil je meer weten over de mogelijkheden om een IT Captain te worden? Bekijk dan onze vacatures.