Over ons

 

Onze slogan is: Excellence by IT. In drie woorden waarvoor wij staan. Ons doel is projecten te laten excelleren met onze expertise en vaardigheden. IT is ongrijpbaar en ontastbaar. Het is dan ook ons vak ervoor te zorgen dat IT gewoon werkt. Een oplossing bieden waar wellicht een wereld van techniek achter zit, maar dat stabiel en simpel is in gebruik. We deliver IT!

Waarom word je verliefd op IT Captains

Onze belofte aan jou

Wat betekent onze belofte voor jou?

Koers – Kapitein van jouw loopbaan

Door zélf het roer in handen te nemen, geef je óók zelf richting aan jouw carrièrepad. Daarbij staan wij als IT Captains naast jou om je te begeleiden in jouw keuzes. Onze Captains maken zelf de keuze aan welke opdrachten ze willen werken. Gericht op jouw ambities ondersteunen wij jouw persoonlijke ontwikkeling.
Dit helpt niet alleen onze Captains, maar zorgt ook voor gemotiveerde medewerkers die een wezenlijke bijdrage leveren voor onze opdrachtgevers.

Groei(en) – Doen we samen

Jouw ambities en persoonlijke doelen staan voorop. Doormiddel van talent management en persoonlijke begeleiding brengen we jouw talenten en groeimogelijkheden in kaart. De basis om je te helpen groeien en uit te dagen door continue te leren. Alles om de stappen te maken die jij wilt maken.

Plezier – Maakt alles beter

Vol energie en doorzettingsvermogen om je doelen te behalen. Dit is een van de voordelen wanneer je met plezier werkt bij IT Captains. Plezier krijg je bij ons door persoonlijk contact, vrijheid, mooie uitdagingen en een gezellig en deskundig team. Dit plezier heb je daarom niet alleen, maar deel je samen met de andere Captains.
Plezier is aanstekelijk, dus ook onze opdrachtgevers zullen dit ervaren in onze samenwerking.

Helder – Je weet wat je aan ons hebt

Afspraak is afspraak, daar kun je bij ons van op aan. We hebben een duidelijke transparante werkwijze, waardoor je precies weet waar je wanneer aan toe bent. Combineer dit met korte lijntjes en persoonlijk contact; helderder kunnen we het niet maken.

 

Wij stellen externe opdrachtgevers leergierige IT professionals beschikbaar voor de uitvoering van uitdagende projecten.  Dit zijn IT projecten waaraan deze professionals zelf graag werken, waarvoor zij zelf hebben gekozen en die bijdragen aan hun persoonlijke ontwikkeling.

 

Dit resulteert in gemotiveerde teamleden en in professionals die steeds meer waarde aan de projectteams toevoegen. Dit komt mede doordat wij continu investeren in kennisuitbreiding van onze medewerkers door het organiseren van TechEvents en het sterk inzetten op moderne vakgerichte opleidingen.

TechEvents

Up-to-date blijven is belangrijk in ons vak. In het dagelijks werk komen we telkens in aanraking met de nieuwste technieken, waarmee wij onszelf continu blijven verbeteren.

 

Even dieper in een onderwerp duiken, doen we door samen te komen op onze TechEvents. Events waarbij je deelneemt aan interactieve kennissessies met gastsprekers of waarin je workshops volgt. Alles gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling!

IT Captains – Excellence by IT            |           KvK    05083902            |           BTW  NL817469151B01