Over ons

 

Onze slogan is: Excellence by IT. In drie woorden waarvoor wij staan. Ons doel is projecten te laten excelleren met onze expertise en vaardigheden. IT is ongrijpbaar en ontastbaar. Het is dan ook ons vak ervoor te zorgen dat IT gewoon werkt. Een oplossing bieden waar wellicht een wereld van techniek achter zit, maar dat stabiel en simpel is in gebruik. We deliver IT!

Wij stellen externe opdrachtgevers leergierige IT professionals beschikbaar voor de uitvoering van uitdagende projecten.  Dit zijn IT projecten waaraan deze professionals zelf graag werken, waarvoor zij zelf hebben gekozen en die bijdragen aan hun persoonlijke ontwikkeling.

 

Dit resulteert in gemotiveerde teamleden en in professionals die steeds meer waarde aan de projectteams toevoegen. Dit komt mede doordat wij continu investeren in kennisuitbreiding van onze medewerkers door het organiseren van TechEvents en het sterk inzetten op moderne vakgerichte opleidingen.

TechEvents

Up-to-date blijven is belangrijk in ons vak. In het dagelijks werk komen we telkens in aanraking met de nieuwste technieken, waarmee wij onszelf continu blijven verbeteren.

 

Even dieper in een onderwerp duiken, doen we door samen te komen op onze TechEvents. Events waarbij je deelneemt aan interactieve kennissessies met gastsprekers of waarin je workshops volgt. Alles gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling!

IT Captains – Excellence by IT            |           KvK    05083902            |           BTW  NL817469151B01