Op woensdag 1 november 2023 beleefden we ons laatste SocialEvent van het jaar. Bij IT Captains organiseren we jaarlijks verschillende Tech- en SocialEvents om plezier en persoonlijke ontwikkeling te combineren naast onze uitdagende opdrachten voor IT-professionals.   

Voor dit laatste SocialEvent van 2023 kozen we als locatie voor Harderwijk: Kok Experience, een prachtige plek vol leuke activiteiten. Na een lange werkdag was iedereen wel toe aan wat ontspanning, en begonnen we met een heerlijke borrel. Om 17:30 uur werden we meegenomen voor onze eerste activiteit: een escaperoom. De groep werd in tweeën verdeeld , wat zorgde voor een leuke uitdaging om te zien wie als eerste zou ontsnappen. Team 1 wist binnen 40 minuten te ontsnappen dankzij hun geweldige samenwerking, of lag het aan Jonah, die eerder uit 23 andere kamers wist te ontsnappen? Terwijl team 1 al van hun drankje genoot, werkte team 2 nog steeds aan hun ontsnapping. Uiteindelijk wisten ze met nog 3 minuten op de klok en na het gebruik van acht hints ook te ontsnappen.

Na al dat denkwerk en teamwork hadden we allemaal trek in een lekkere maaltijd. Kok Experience serveerde een heerlijke driegangendiner, waardoor we weer energie hadden voor de volgende activiteit: Lasergamen

De twee teams stonden weer klaar om de strijd met elkaar aan te gaan. Na een fanatieke ronde lasergamen wist team 2 de overwinning binnen te halen, waardoor de stand weer gelijkgetrokken werd naar 1-1. De allesbeslissende ronde moest dus worden uitgevochten in de laatste pot. Beide teams gingen nog een laatste keer de strijd aan, met nieuwe strategieën en volop inzet. Maar door de ervaring van Umit wist team 2 toch weer te winnen met een bijna dubbele score.

Na twee intensieve potjes lasergamen dronken we nog gezellig een borrel voordat iedereen veilig en tevreden naar huis ging.