Als specialist in het leveren van kundige IT-professionals aan externe opdrachtgevers, introduceren wij een baanbrekend verloningsconcept dat werknemers keuze biedt in een range van pakketten met een uiteenlopende mix van zekerheid en avontuur.

Dit innovatieve concept, onder de noemer “de ontdekkingsreis”, combineert de voordelen van een vaste werkgever met de flexibiliteit en de hogere beloning van gedeeld ondernemerschap.

Met het nieuwe verloningsconcept kunnen werknemers kiezen uit vier verschillende pakketten, elk met een unieke balans tussen zekerheid en beloning. Bij het meest avontuurlijke pakket hebben werknemers de mogelijkheid om te profiteren van een forse winstdeling. Dit betekent, dat zij tijdens een opdrachtuitvoering genieten van een hoger inkomen door te kiezen voor de meest lucratieve bonus over ieder uur dat zij werken. Dit kan oplopen tot een bonus van € 3.000,- per maand in vergelijking met de reguliere verloningswijze.

Naast het aantrekkelijke winstdelingsmechanisme behouden werknemers in alle pakketten de zekerheid van een vaste werkgever. Ze hebben recht op essentiële arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. vast basissalaris, een auto van de zaak, een opleidingsbudget en sociale zekerheden waaronder  pensioenopbouw en 100% uitbetaling van het inkomen bij langdurige ziekte. Dit geeft werknemers stabiliteit en gemoedsrust, zelfs als ze kiezen voor het meest avontuurlijke pakket.

Het nieuwe verloningsconcept is ontwikkeld om werknemers meer flexibiliteit en controle te geven over hun financiële toekomst en mee te delen in de successen van IT Captains. We erkennen dat verschillende mensen verschillende behoeften hebben op het gebied van zekerheid en beloning. Door keuzemogelijkheden te bieden, stelt IT Captains werknemers in staat een pakket te selecteren dat het beste aansluit bij hun individuele voorkeuren en levensomstandigheden.

“We geven onze Captains de vrijheid vorm te geven aan hun eigen financiële toekomst.”

Wij zijn verheugd dit unieke concept aan te mogen bieden“, zegt Mark Schut, Managing Director bij IT Captains. “We begrijpen dat werknemers diverse behoeften hebben en dat er geen standaard one-size-fits-all-oplossing is die bij iedere werknemer past. Met ons nieuwe concept creëren we een balans tussen zekerheid en beloning, zodat werknemers de vrijheid hebben vorm te geven aan hun eigen financiële toekomst. Dit ligt volledig in lijn met onze standpunten waarmee we onze medewerkers iedere dag helpen zich te ontwikkelen en zich te richten op het behalen van hun persoonlijke levensdoelen. Naast begeleiding in het bereiken van hun persoonlijke ambitie en de mogelijkheid continue te blijven leren, bieden we samen met dit nieuwe verloningsconcept een totaalpakket voor iedere IT Captain.

Wij zijn ervan overtuigd dat dit verloningsconcept een positieve impact heeft op de betrokkenheid, tevredenheid en motivatie van werknemers. Het stelt hen in staat hun beloning beter af te stemmen op hun individuele behoeften en aspiraties, waardoor ze gemotiveerd blijven het beste uit zichzelf te halen.

Het nieuwe verloningsconcept is sinds 21 juni beschikbaar voor alle (potentiële) werknemers van IT Captains. Zij kunnen dan via een eenvoudige online tool binnen enkele seconden berekenen wat de globale impact van dit concept is ten opzichte van zijn of haar huidige salaris.

Wij kijken ernaar uit de voordelen van dit innovatieve concept te delen met onze medewerkers en potentiële nieuwe collega’s en hen te ondersteunen in het bereiken van hun ambities!