• Martin Watts
  • Functie: IT Architect
  • Branche: Zorg

Een grote zorgverzekeraar zocht ondersteuning bij het oppakken van architectuurvraagstukken. Hiervoor was een stevige gesprekspartner nodig die hierbij kan adviseren en overtuigen. Onze collega Martin Watts is de perfecte match voor deze opdrachtgever en vervult hier als IT Architect een rol in dat is gepositioneerd tussen de Solution Architect en de Enterprise Architect.

Over de opdrachtgever

Als coöperatie zonder winstoogmerk helpt onze opdrachtgever heel Nederland gezonder te leven. Er wordt samengewerkt met artsen, zorgverleners, patiëntenorganisaties, de politiek, werkgevers, mantelzorgers en de leden. Om voor deze grote hoeveelheid doelgroepen de ideale manier van samenwerken te creëren, wordt door een groot aantal IT’ers gewerkt aan het ontwikkelen van digitale mogelijkheden en oplossingen.

Het project

Het business team Customer Experience richt zich op een succesvolle klantervaring. Daarbij is het nodig om je te kunnen verplaatsen in de klant en vanuit die gedachte technische oplossingen te ontwikkelen. Martin Watts is als architect toegevoegd, vanwege zijn kennis en kunde op het gebied van het zorgdomein. CRM systemen en Customer Data Platformen kennen geen geheimen voor Martin. Met zijn jarenlange ervaring en zijn sociale skills weet Martin een klantvraagstuk om te buigen naar een technische oplossing.

Gebruikte technieken bij dit project:

SCRUM/AGILE

SAFE

AVG

Governance

IdentityServer

Single Sign-On

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.