Als software ontwikkelaar kun je bijna overal aan de slag. Bij IT Captains werken we met een mooi team van professionals. We geven je zes redenen om eens na te denken over een dienstverband bij IT Captains.

1. Werkplezier

Wij zijn er van overtuigd dat persoonlijke groei, uitdaging en autonomie bijdragen aan werkplezier. Het werkplezier dat onze medewerkers ervaren op hun opdracht is volgens de laatste meting gemiddeld een 8,5!

2. Vrijheid & Vertrouwen

Een gezonde werk-privébalans vinden wij belangrijk. Bij IT Captains ervaar je vrijheid in werktijden, werklocatie, keuze in type dienstverband (medium-lance, freelance of regulier), mobiliteit, en nog veel meer. Het heeft geen zin om als werkgever een overvloed aan regels op te stellen. Wij vertrouwen er op dat jij de juiste mentaliteit hebt en dat je jouw verantwoordelijkheid neemt.

3. Oprecht

Communiceren doen wij open, eerlijk en direct. Geen bijbedoelingen, kleine lettertjes of addertjes onder het gras. Wij geloven dat dit de beste manier is om jouw persoonlijke en onze gezamenlijke doelen te bereiken. Korte lijntjes en weinig bureaucratie is waar wij blij van worden.

4. Nuchter & Pragmatisch

Ondanks onze nuchtere en pragmatische benadering, steken onze IT’ers graag hun hoofd boven het maaiveld uit qua kennis, kunde en prestaties. Wij zijn namelijk echte doeners en creëren graag nuttige en bruikbare oplossingen voor complexe vraagstukken.

5. Focus & Ontwikkeling

Als IT Captain word je actief gestimuleerd te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Maatwerk vinden we hierin belangrijk. We bespreken regelmatig je leerdoelen, zodat je de juiste focus houdt om jouw ambities waar te maken. Dit is een doorlopend proces. Via het persoonlijke opleidingsbudget ontvang je de vrijheid hier zelf invulling aan te geven en de voor jou best passende leervorm toe te passen.

6. Gezelligheid & Kennisdeling

Uiteraard is ontspanning ook belangrijk. We houden zeker van een gezellige borrel tijdens onze SocialEvents en organiseren daarnaast meerdere keren per jaar TechEvents, waarin we kennis delen op jouw vakgebied. Zonder verplichtingen. Je hebt de vrijheid te kiezen of je aansluit.